Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
37 van 37
Magicard kaartprinter Prima 4 Uno Magicard kaartprinter Prima 4 Uno
De Magicard Prima 4 kaartprinter is een populair kaartprinter model in het hogere marktsegment waar veiligheid en printkwaliteit belangrijke factoren zijn. De Magicard Prima 4 serie kan UV beelden, tekst en holografische laminaatlagen...
vanaf € 2.450,00 *
Magicard kaartprinter Enduro Magicard kaartprinter Enduro
Robuust, duurzaam en betrouwbaar, de Enduro3E ID-kaart printer is ideaal voor scholen, hogescholen en middelgrote bedrijven die boven afdrukken tot 10.000 ID-kaarten per jaar. Print uw ID-kaarten, lidkaarten of smart cards met deze...
vanaf € 1.239,00 *
Magicard kaartprinter Rio Pro Magicard kaartprinter Rio Pro
De Magicard Rio Pro kaartprinter is zeer geschikt voor identificatie toepassingen bij instellingen en bedrijven die tot middelgrote hoeveelheden pasjes willen bedrukken. De Magicard Rio Pro kaartprinter heeft de unieke HoloKote...
€ 1.450,00 *
Zebra kaartprinter ZXP 1 Zebra kaartprinter ZXP 1
vanaf € 771,10 *
Magicard kaartprinter Pronto Magicard kaartprinter Pronto
Met de Magicard Pronto kaartprinter kunt u doormiddel van een handmatige kaartinvoer snel en eenvoudig een bedrukte en depersonaliseerde pas afdrukken. De Magicard Pronto kaartprinter is door zijn compacte afmetingen en de scherpe...
vanaf € 963,00 *
Zebra kaartprinter ZXP 3 dubbelzijdig Zebra kaartprinter ZXP 3 dubbelzijdig
vanaf € 1.259,50 *
37 van 37