Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 van 37
HITI lint zilver R0B12 HITI lint zilver R0B12
Kleur: zilver Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen: HiTi CS200e, HiTi CS220e Print technologie: Dye Sublimation (Direct-to-Card) Artikelnummer: Hiti R0B12 * Mocht dit product niet op voorraad zijn dan duurt de...
€ 39,00 *
Prijskaartprikker RVS 3mm dik (10 stuks) Prijskaartprikker RVS 3mm dik (10 stuks)
Voor verse producten zoals brood, gebak, vlees en vis is deze RVS (Roestvrij staal)prijskaarthouder erg geschikt. Door het RVS is deze prikker goed schoon te maken en goed met hygiëne te gebruiken. De lengte van de prikker is 72 mm en is...
€ 5,50 *
Kaarthouder CD20 Kaarthouder CD20
Afsluitbare kaarthouder. Voor maximaal 3 kaarten. Transparant mat polycarbonaat. Zowel horizontaal als verticaal draagbaar. Sleutel apart verkrijgbaar.
€ 0,80 *
Prijskaarthouders transparant kunststof Versie A (10 stuks) Prijskaarthouders transparant kunststof Versie...
Voor op een vlak horizontaal oppervlak is deze prijskaarthouder het meest geschikt. Het voetje kan eenvoudig onder een bak of plank geschoven worden. Doordat het materiaal transparant kunststof is valt de prijskaarthouder niet op en...
€ 12,00 *
Prijskaarthouders transparant kunststof Versie B (10 stuks) Prijskaarthouders transparant kunststof Versie...
Deze prijskaarthouders zijn gemaakt van hard transparant plastic. Dit materiaal is licht en zeer geschikt om goed schoon te houden. Hiermee houdt u uw producten schoon, hygiënisch en aantrekkelijk om naar te kijken. Deze...
€ 9,00 *
Magicard M9005-753-7 white Magicard M9005-753-7 white
Kleur: Wit Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen : Magicard Rio, Tango, en Avalon printer series Print technologie : Dye Sublimation Artikelnummer : Magicard M9005-753-7 * Mocht dit product niet op voorraad zijn...
€ 35,00 *
Prijskaarthouders winkelschap (10 stuks) Prijskaarthouders winkelschap (10 stuks)
Een prijskaarthouder geschikt voor winkelschappen en planken. Leverbaar in de kleuren zwart en wit. De dikte van de schap dient tussen minimaal 1 mm tot maximaal 18 mm te zijn. Het prijskaartje kan op twee manieren in de prijskaarthouder...
vanaf € 1,80 *
Prijskaarthouder clip (10 stuks) Prijskaarthouder clip (10 stuks)
Deze prijskaarthouder heeft een knijper die handig aan mandjes, bakken, en randen (niet dikker dan 7 mm) vast gemaakt kan worden. Met een kogelgewricht kan het prijskaartje diverse richtingen uitgebogen worden. De prijskaart houder is...
€ 13,00 *
Prijskaarthouder ijs (10 stuks) Prijskaarthouder ijs (10 stuks)
Deze prijskaarthouder is speciaal gemaakt voor ijs en schepijs op zijn Italiaans. De extra brede en gekartelde staander geeft de prijskaarthouder extra weerstand en stevigheid in ijs. De prijskaarthouder is gemaakt van glimmend...
€ 14,50 *
Prijskaarthouder Luxe RVS (10 stuks) Prijskaarthouder Luxe RVS (10 stuks)
Deze luxe RVS (Roestvrij staal) prijskaarthouder is van een levenslange kwaliteit. Gemaakt van 0,7 mm dik staal gaat deze prijskaarthouder een leven lang mee en is bijna niet stuk te krijgen. Ook kan deze prijskaarthouder onder alle...
€ 44,00 *
Prijskaarthouder 90 mm Prijskaarthouder 90 mm
Deze handige prijskaarthouder met de formaten 60 mm breed x 90 mm hoog is gemaakt van flexibel transparant Polypropyleen. Er kan gemakkelijk een prijskaart in geklemd worden. Deze serie prijskaarthouders is er in verschillende hoogtes (0...
€ 1,80 *
Prijskaarthouder 70 mm Prijskaarthouder 70 mm
Deze handige prijskaarthouder met de formaten 60 mm breed x 70 mm hoog is gemaakt van flexibel transparant Polypropyleen. Er kan gemakkelijk een prijskaart in geklemd worden. Deze serie prijskaarthouders is er in verschillende hoogtes (0...
€ 1,80 *
2 van 37